FitBar

NOVO!!! Preuzmite naš meni u formatu koji vam odgovara

i na par koraka ste od ukusnog i zdravog zalogaja. Za max 60 minuta na vašem stolu! 

O FitBaru

FitBar restoran svoju koncepciju rada zasniva na pripremi visoko kvalitetnih namirnica, zatim kuhinji otvorenog tipa i  spremnosti da raznovrsnom ponudom i izvanrednom uslugom odgovori i najzahtevijim gostima. Najčešće vaš obrok možete da vidite tek kada se nadje ispred Vas, u FitBaru se hrana priprema na licu mesta i pruža Vam se mogućnost da se sami uverite u savršen spoj svežih i odabranih sastojaka.
FitBar za Vas!

Catering

FitBar CATERING Vam omogućava da svojim zaposlenima, prijateljima i poslovnim partnerima pružite ukusne i osvežavajuće zalogaje! Naš trenutni kapacitet je do 50 obroka. Pozovite nas i saznajte više o ovoj usluzi!

FitBar i nutricionisti za vas

Sklad vitamina, vlakana, ugljenih hidrata, proteina i masti tesko je postići u obroku. Želeli smo da sebi i svojim klijentima pružimo, po svim stavkama, usklađene obroke. Stoga smo konsultovali nutricionistu oko sastavljanja FitBar menija.

Namirnice

Kako bi smo Vam pružili najviši kvalitet hrane namirnice, od kojih pripremamo Vaše obroke, su premium kvaliteta i nabavljamo ih na dnevnom nivou!

FitBar newsletter - uvek prvi saznajte za nove ukuse!

Login